Varstvo osebnih podatkov

Izjava o varstvu osebnih podatkov

Varstvo osebnih podatkov

Izjava o varstvu osebnih podatkov

Spletna stran lahko v brskalnik vašega računalnika namesti tako imenovani »piškotek«.

Piškotki

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih.

Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika, če pa nam te podatke posredujete sami, na primer ob povpraševanju po določenem izdelku, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.

Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, kar lahko spremenite v nastavitvah tako, da računalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani.

→ Več o piškotkih

E-novice

S prijavo na e-novice nam pošljete vaš e-poštni naslov, ki ga v nobenem primeru ne bomo posredovali tretjim osebam ali ga zlorabili za pošiljanje neželenih sporočil. Z e-novicami vas bomo obveščali o novostih. Ob prejemu sporočila ( e-novice ) imate v spodanjem delu sporočila vedno možnost odjave od prejemanja.

Dostava blaga

Za dostavo blaga potrebujemo vaše ime, priimek in poštni naslov. Vaš poštni naslov potrebujemo tudi za namene oglaševanja po pošti. Vaših podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Strešne kritine in sistemi

Gerard

Gerard

Izredne vremenske razmere

Strešni sistemi GERARD so izdelani tako, da bodo kos praktično vsem posledicam podnebnih sprememb.


Več

Tondach

Tondach

Strešni sistem

Tondach strešni sistem nudi različne rešitve za gradnjo in sanacijo opečnih streh.


Več

SIKA

SIKA

Za hidroizolacijo streh ima družba Sika v svoji ponudbi na voljo vrsto materialov za vse vrste konstrukcij, poševne in ravne strehe


Več

Isopan

Isopan

Strešni paneli

Strešni panel, Isocop podjetja Isopan je dobavljiv z izolacijo debeline 30-150mm. Izolacija je poliuretanska. Na zgornji in spodnji površini je pločevina.


Več