SIKA

SIKA

Za hidroizolacijo streh ima družba Sika v svoji ponudbi na voljo vrsto materialov za vse vrste konstrukcij, poševne in ravne strehe

RAZKRIT STREŠNI SISTEM

Pri razkritem strešnem sistem je vodoodporna membrana viden zaključek strehe. Pri namestitvah, kjer je pomemben estetski videz, so membrane Sikaplan izdelane v različnih barvah, za namestitve z lepljenjem pa se lahko uporabi membrana, ki je obložena s flisom, kar zmanjša prašenje izolacijskih plošč.

OBTEŽENA/NAMENSKA STREHA

Obtežena streha je streha, kjer je strešna membrana pokrita z gramozom ali tlakovci. Zelene strehe so prav tako opredeljene kot obtežene strehe, vendar so tukaj obravnavane posebej.

ZELENA STREHA

Zelene strehe prinašajo veliko prednosti za okolje, naravo in človeštvo. Lahko nadomestijo »odtis« naravnega zelenega okolja, uničen z izgradnjo stavb, ustvarijo lahko habitat za rastline in živali ter estetsko in privlačno okolico za ljudi, ki prebivajo v lokalni skupnosti.

OBNOVA KOVINSKIH STREH

Sistemi kovinskih streh lahko propadejo zaradi več razlogov, in sicer luščenja premazov, okvarjenih tesnil, okvarjenih gumijastih tesnil pod sponkami, okvarjenih svetlobnikov in strešnih zaključnih obrob ter mnogih drugih.

Če se ob pregledu pojavi eden ali več naštetih razlogov, je streha Sika/Sarnafil popolna rešitev za podaljšanje življenjske dobe zgradbe, izboljšanje toplotne izolacije in okoljskega profila zgradbe.

Obiščite: www.sika.si

 

Strešne kritine in sistemi

Gerard

Gerard

Izredne vremenske razmere

Strešni sistemi GERARD so izdelani tako, da bodo kos praktično vsem posledicam podnebnih sprememb.


Več

Tondach

Tondach

Strešni sistem

Tondach strešni sistem nudi različne rešitve za gradnjo in sanacijo opečnih streh.


Več

SIKA

SIKA

Za hidroizolacijo streh ima družba Sika v svoji ponudbi na voljo vrsto materialov za vse vrste konstrukcij, poševne in ravne strehe


Več

Isopan

Isopan

Strešni paneli

Strešni panel, Isocop podjetja Isopan je dobavljiv z izolacijo debeline 30-150mm. Izolacija je poliuretanska. Na zgornji in spodnji površini je pločevina.


Več