Tondach

Strešni sistem

Tondach

Strešni sistem

Tondach strešni sistem nudi različne rešitve za gradnjo in sanacijo opečnih streh.

Zahteve pri materialu za strešno kritino se nenehno povečujejo, ne samo glede na aktualne vremenske razmere, ampak tudi glede življenjske dobe, ekologije, učinkovitosti energije in dizajna.

Kakšno dodatno vrednost ponuja Tondach?

Strešnik iz gline lahko kot zgodovinsko zrel in zanesljiv gradbeni material v primerjavi z drugimi strešnimi materiali odlično izpolni vse ,,nove'' zahteve.

Iz ekološkega vidika dobi največ točk opečna kritina iz gline, saj so pravi Tondach strešniki narejeni iz zemlje, vode, zraka in ognja in ne vsebujejo kemičnih dodatkov. Kot edini avstrijski proizvajalec strešnikov iz gline je podjetje Tondach Gleinstätten prejelo evropsko oznako „Natureplus“.

Natureplus je mednarodna oznaka za kakovost gradbenih in bivalnih izdelkov, ki vsem udeležencem pri gradnji daje orientacijo v smeri trajnosti. Izdelke s to oznako odlikuje visoka kakovost kar se tiče zdravja, okolja in funkcionalnosti.

Življenjska doba strešnika iz gline, ki je popolnoma naraven izdelek, narejen z žganjem pri več kot 1000°C, znaša preko 100 let. Funkcionalnost zajema prav tako dovajanje in uhajanje toplote, svobodo pri vzdrževanju in bivalno klimo. Tako lahko kritina Tondach zmanjša stroške energije do 20% letno. Zato je naravna opečna kritina tudi optimalna dopolnitev pri nizkoenergijskih hišah, pasivnih hišah in novih sončnih hišah.

Obiščite: www.tondach.si

TONDACH Strešni sistem

Tondach - Vgradnja pohodne stopnice

Brezčasni Bobrovec strešnik

Strešne kritine in sistemi

Gerard

Gerard

Izredne vremenske razmere

Strešni sistemi GERARD so izdelani tako, da bodo kos praktično vsem posledicam podnebnih sprememb.


Več

Tondach

Tondach

Strešni sistem

Tondach strešni sistem nudi različne rešitve za gradnjo in sanacijo opečnih streh.


Več

SIKA

SIKA

Za hidroizolacijo streh ima družba Sika v svoji ponudbi na voljo vrsto materialov za vse vrste konstrukcij, poševne in ravne strehe


Več

Isopan

Isopan

Strešni paneli

Strešni panel, Isocop podjetja Isopan je dobavljiv z izolacijo debeline 30-150mm. Izolacija je poliuretanska. Na zgornji in spodnji površini je pločevina.


Več